Ajuntament de Reus

Qui som?

Missió

Les biblioteques municipals de Reus són un espai de promoció de la lectura que vetllen  per la conservació del patrimoni bibliogràfic i continguts locals, faciliten l'ús de les tecnologies  i col·laboren amb els agents culturals i socials de la ciutat.

Així mateix, també pretenen ser un espai de trobada i un punt d'accés a la cultura que faciliten instruments per a satisfer les necessitats d'informació, formació i lleure de la ciutadania sense cap distinció.

Visió

La Biblioteca municipal com a capdavantera i promotora d'un model de xarxa bibliotecària ciutadana coherent amb el nostre territori i líders en promoció de la lectura i la cultura i, en conseqüència, en  la cohesió social de la ciutat de Reus.

Valors

  • Treball en equip: per a treballar tots en la mateixa direcció, fomentar el sentiment de pertinença i potenciar els diferents perfils professionals.
  • Qualitat: en el tracte a l'usuari, en la prestació de serveis, en l'estat dels documents, en l'organització i els procediments.
  • Compromís: amb l'atenció als usuaris, amb la gestió dels recursos i amb la feina que realitzem.
  • Adaptació: a l'entorn, hem d'evolucionar a mesura que la societat evoluciona per a ser proactius a les noves necessitats.
  • Preservació: vetllem per l'accessibilitat, la preservació, el manteniment i la difusió dels nostres recursos.
  • Participació: interacció amb els usuaris en la creació de continguts locals, en l'intercanvi de coneixements i en la millora contínua dels serveis i desenvolupament de les activitats.

 
977 010 025

[email protected]