Ajuntament de Reus

Tallers de Poetry Slam 2024 «Som poesia» als instituts

Dimarts, 19/03/2024 - Biblioteca Central Xavier Amorós

Diversos alumnes de set instituts de Reus han gaudit dels tallers impartits pel multipremiat slamer Salva Soler amb la finalitat de preparar-los pel concurs de poesia recitada Poetry Slam 2024 «Som poesia». Resultat dels tallers tres representants de cada institut han estat seleccionats per participar en la semifinal que es celebrarà a la Biblioteca Xavier Amorós el 15 d’abril a les sis de la tarda, en un acte obert on tothom està convidat.

Aquesta és la tercera edició del Poetry Slam que organitzen les Biblioteques Municipals de Reus per fomentar la lectura de poesia entre els joves i difondre l’obra poètica d’autors locals- La primera edició va estar dedicada a Gabriel Ferrater, la segona a Xavier Amorós i aquesta tercera a Alba Camarasa. Els participants creen les seves composicions a partir d’un vers escrit pel poeta escollit.

Els instituts participants són: Baix Camp, Domènech i Montaner, Gaudí, Mare Molas, Sant Josep, Salvador Vilaseca i Josep Tapirò.

Vegeu unes imatges dels tallers impartits als instituts durant els mesos de febrer i març en el marc del programa Alta veu, activitats d’extensió bibliotecària.

 

 
Altres imatges: 
977 010 025

[email protected]