logo Ajuntament de Reus

A les Biblioteques Municipals llegim art

Dimarts, 19/10/2021 - Biblioteca Central Xavier Amorós

Comença el nou Club de Lectura virtual «LlegimArt», dedicat a novel·les relacionades amb diferents manifestacions artístiques (pintura, escultura, etc.). Amb la finalitat de la crear un espai de debat entre la literatura i l'àmbit expositiu proposat per la temporada 21/22.

Les trobades virtuals són cada primer dilluns de mes a les 18 hores a través de la plataforma Tellfy, una app de comunicació instantània que garanteix la privacitat de les dades personals.

Aquest octubre llegim"Señora de rojo sobre fondo gris" de Miguel Delibes i en trobarem virtualment per comentar-la el 8 de novembre a les 18h. Si vols participar pots inscriure’t a través de l’enllaç: http://tfy.to/bibliotequesreus/llegimart

Els clubs de lectura virtuals, impulsats des del Servei de Biblioteques de Catalunya, donen l’oportunitat de gaudir delcomentari compartit de la lectura amb el moderador i amb la resta de lectors des de casa a traves de videoconferència. I també, a poder interactuar per xat amb els altres participants i comentar (si voleu) els documentals, notícies o pel·lícules que us proposarem en relació al llibre del mes.

Les lectures són accessibles a eBiblio, el servei de préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya o a la Biblioteca Central Xavier Amorós en format llibre.

Una altra proposta de lectura digital relacionada amb l’art, concretament amb la pintura, ens arriba des de la Central de Biblioteques de Tarragona amb dos clubs virtuals moderats pels seu autors:

  • «El Pintor que cremava els seus quadres» de Francesc Marco Palau - Trobada virtual 9 de novembre a les 19:00 h 
    http://tfy.to/centralbibliotequestarragona/pintor (inscripcions obertes a través de Tellfy del 24 de setembre al 9 de novembre) 

La instal·lació de l’aplicació Tellfy està disponible per a dispositius Android i iOS, per utilitzar-la només cal seguir aquestes instruccions:

-Crea el teu usuari.

-Busca la teva comunitat o entra a través dels enllaços que et donem a continuació:

«Llegim Art»: http://tfy.to/bibliotequesreus/llegimart

«L'estiu de l'amor»:http://tfy.to/centralbibliotequestarragona/lestiudelamor 

«El Pintor que cremava els seus quadres»:http://tfy.to/centralbibliotequestarragona/pintor

-Sol·licita participar al club. Les places són limitades.

 

Bona lectura!