Ajuntament de Reus

Clàudia Vàzquez, guanyadora de la 3a edició de la Poetry Slam

Dissabte, 27/04/2024 - Biblioteca Central Xavier Amorós

Divendres 26 de la tarda, al magnífic entorn de les Pescateries Velles, es va celebrar la final de la Poetry Slam amb finalistes dels instituts Vilaseca, Tapiró, Baix Camp, Mare Molas i Sant Josep, i la guanyadora va ser Clàudia Vàzquez per la qualitat literària del text que va declamar i també la seva posada en escena, tenint en compte que tots els finalistes van tenir intervencions de molta qualitat.

La tercera edició de la poetry "Som poesia" organitzada per les Biblioteques Municipals té l'objectiu de fomentar la lectura i la creació poètica entre l'alumnat de secundària. Enguany ha tingut com a referència la poesia d'Alba Camarasa, una jove d'origen valencià que viu i treballa a l'Ajuntament de Reus, i que ha afegit a l'experiència de la Poetry l'oportunitat de dialogar amb els alumnes directament sobre el seu llibre Corpus. La competició Poetry Slam, consisteix en la creació d'una composició pròpia a partir de lectura atenta d'un llibre de poemes i la tria d'un vers del llibre com a motor i inspiració. Salva Soler és l'artista que dinamitza dos tallers per institut, un de creació literària i el segon d' escenificació.

L'acte va comptar amb les actuacions de la guanyadora de l'any passat, de l'Institut Gaudí, i es va cloure amb l'actuació del jove raper Apolo Jou, organitzada pel Casal de Joves La Palma

Altres imatges: 
977 010 025

[email protected]