logo Ajuntament de Reus

Biblioteques Chillout 2022

Dimarts, 26/07/2022 - Biblioteca Central Xavier Amorós

El cicle Biblioteques Chillout comença el proper dilluns 1 d’agost a les 7 de la tarda al Mas Picarany (Almoster) amb una proposta poètico-musical a càrrec de la Isabel Olesti, on passarem un vespre amb Ferrater.

Inscripcions: https://inscripcions.reus.cat/bibliotequeschilloutacciopoeticomusicalalpicarany

Els següents dilluns d’agost el Chillout es farà, com ja és habitual, als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós a les 7 de la tarda. Novament la selecció dels grups locals amb noves propostes discogràfiques s’ha fet amb l’assessorament de Jordi Sugranyes, autor del llibre Joventut i més enllà: 30 anys de música en català. Cada grup musical ofereix una sessió en què combinen la música amb una explicació dels seus referents musicals i literaris. A la sala central de la biblioteca hi trobareu cada dilluns una taula amb diferents documents amb aquests referents.

 • Dilluns 8 d'agost 7 de la tarda:  Sorigen

  Després de dos anys preparant el seu disc gravat a “Wood wave Studio” i “Radish Records”, el grup ens presenta els seu àlbum La nostra història que segur que no us deixarà indiferents.

Inscripcions: https://inscripcions.reus.cat/bibliotequeschilloutsorigen

 

 • Dilluns 22 d'agost 7 de la tarda: Monkey Jane

  Monkey Jane explora mitjançant les seves cançons tots els vessants del folk, des del més enèrgic i emotiu, fins a l’acústic, més melòdic, fràgil i trencadís. Silent Noise és el seu nou treball que es proveeix d’estones íntimes amb la natura fent possible unes cançons que són una finestra al seu jo interior.

  Inscripcions: https://inscripcions.reus.cat/bibliotequeschilloutmonkeyjane

 • Dilluns 29 d'agost 7 de la tarda: Nus

  I qui tancarà aquest any el cicle de les Biblioteques Chillout serà Nus.

  Inscripcions: https://inscripcions.reus.cat/bibliotequeschilloutnus