Notícies

"15 anys fent llum!"
Dijous, 20/12/2018 - Biblioteca Central Xavier Amorós

És el lema que va aparèixer al final de l'acte de dissabte 15 de desembre amb les lletres que van anar aportant cadascun dels col·laboradors de la BCXA, per celebrar el Nadal que fa 15 i cloure el cicle d'activitats commemoratives.

Els textos escollits pels lectors i els seus diversos motius de tria van ser una bona mostra de la llum que la Biblioteca Central Xavier Amorós , tal com ens recorda l'escultura  de l'entrada "Cos de llum" de Jaume Plensa, vol projectar sobre totes les persones per fer de la lectura i el coneixement els fonaments per a un món millor.

Les lectures que es van fer van ser:

Carles Pellicer -Infants, ocells i nadales  Mosen Ramon Muntanyola; Montserrat Caelles -L'Amant Marguerite Duras; Carme Coca -Papitu: el somriure sota el bigoti Carlota Benet Cros; Marta Palacios Sans -Per a què serveix un llibre? Chloé Legeay; Francesc Miguel -Los tónicos de la voluntad Santiago Ramón y Cajal; Coia Valls -Poemes Inedits Xavier Amorós; Enric Aguadé -Por qué leer los clásicos Italo Calvino; Josepa Fargas -La senyora dels llibres Heather Henson; Maria Arjona -La Història interminable Michael Ende; Montse Farrés -Jaume Juan Magriñà, cor de jazz; M. Josep Salvadó -Una nit a la biblioteca Carme Bigorra i M. Josep Salvador; Palmira Folch Poblet -Cien años de soledad Gabriel García Márquez; Dolors Bargalló -El Petit Princep Antoine de Saint-Exupéry; Cristina Garreta -Canço de Nadal Charles Dickens; Xavier Amorós -Tom Sawyer Mark Twain

Bones festes!

Altres imatges: