logo Ajuntament de Reus

JL-Urulu

 

                                                 
                       

    

 Urulu! ja veus el poquet que et falta, ànims que ja arribes!

 

    Títols            Comentaris                                     
     
EL XAMAN DE LA TRIBU     En aquest llibre hi ha molta fantasia, a mi m'ha agradat, però si l'hagués escrit jo no hagués escrit  ...******Spoiler******************... ho trobo injust i masclista. 
     
TRAS EL ÚLTIMO DINOSAURIO    És un llibre emocionant i ple d'intriga, la història és original i m'ha agradat força.
     
EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES   El protagonista és molt valent però una mica irresponsable. Em sembla molt curiós que al final no s'acabi de definir, i que hagi de ser el lector el que s'imagini el final de la història.
     
 Tot el que cal per fer una casa en un arbre    Totes les il·lustracions son molt xules
     
LA VIDA BAJO EL MAR   És un llibre que et dóna informació molt interessant sobre el mar, les criatures que hi viuen. També explica com els humans hem descobert el fons marí.
     
REVISTA REPORTER DOC *    L'ós bru i companyia - És molt interessant i entretingut i explica com d'importants son els ossos en l'ecosistema
     
Llavors de paper   M'agrada aquest llibre per que parla de la desforestació que es un problema gran i tots ens tindriem que donar compte del que proboquen les nostres accions.
     
TÀNIA CLARAVALL   És un llibre interessant perquè tracta d'una noia que es diu Tània i viu en un poble on pasen coses molt sorprenents gràcies a la protagonista.
     
MOLSA    És un llibre que fa pensar sobre les conseqüències de la guerra. Parla de la destrucció, la pèrdua d'allò que estimes per culpa dels humans. 
     
UNA MALETA PLENA D'ESTRELLES      El protagonista viu en un poble petit on no passa mai res, però això està a punt de 
canviar gràcies a la botiga Batibelo. Estarà preparat per descobrir un món màgic?
     
 LA COSA MAS RARA DEL MUNDO     Com tots els llibres del David Walliams és molt divertit i sorprenent, ideal per passar una bona estona
     
LOS ÚLTIMOS FRIKIS DEL MUNDO Y EL REY DE LAS PESADILLAS     En un món postapocal.líptic 4 joves lluiten per sobreviure amb bon rotllo i un grapat d'amics monstruosos. Aquest llibre m'encanta perquè te humor i intriga.
     
     
     

 Penja el llibres que vagis llegint i fes els comentaris. Els candaus s'obriran i millorarà el teu avatar fins aconseguir salvar el món!!!