logo Ajuntament de Reus

JL-Piueta

 

                                                 
candado_cerrado   candado_cerrado   candado_cerrado   pnginterrogante   candado_cerrado   candado_cerrado   candado_cerrado   pnginterrogante   candado_cerrado   candado_cerrado   candado_cerrado   pnginterrogante   corona

Pensa en fer el Repte!!!!!

Entrem en la part final, ara per desbloquejar, a més de llegir, hauràs de fer alguns reptes!!!El primer repte: volem veure quin és el teu racó preferit on llegeixes.

Envia una foto xula d'aquest racó, si has de sortir tu a la foto mira que no es vegi la cara, possan-te una mica d'esquena o que per exemple el llibre et tapi la cara.

Envia la foto a aquest enllaç

 

avatar_2020    Títols            Comentaris                                     
     
 L' hort de l'Arlet   A vegades no donem importància a les petites coses que ens envolten i crec que és molt interessant la simbologia que es produeix entre les plantes i la cura d'una personeta.           
     
 El Jardiner Nocturn   A la Txell li va cridar molt l'atenció, que podant es puguin fer tantes formes i un paissatge ple d'arbres, encara pugui ser més atractiu o bonic. Amb aquestes obres d'art
     
 Som Solidaris   Podem fer moltes coses i de molts tipus per ajudar i fer contents a altres persones i compartint o sent solidaris no només fem feliços als altres, sinó nosaltres també ens sentim feliços
     
El Pit-Roig Pep   en principi no ens va agradar gaire, però desprès la Txell fent volar la imaginació el va trobar molt divertit.
     
La Revista el Tatano   Ens ho vàrem passar genial, llegint i sobretot cuinant les galetes, de peu de dinosaure. Una revista molt didàctica, que ens va a propar al món dels Dinosaures.
     
Piu-Piu   Un llibre molt divertit, on ens mostrava diferents instruments i gràcies a ell interpretavem els sons...
     
El Cargol i l'herva de Poliol    
     
Horaci L'inuit Petonets   Màgic, ha despertat la curiositat de com són els veritables petons i durant una setmana, ha parlat del mateix tema, explicant-ho a amics i familiars.
     
El conill enamorat   Una reflexió molt bona, sobre la diferència entre les persones i ser diferents no vol dir ni millor ni pitjor... Molt simpàtic, per ensenyar que el que a vegades pensem que és un defecte pot ser un virtud, tot depén del prisme en que s'observi.
     
Revista Cucafera   Una revista molt divertida, didàctica i plena d'activitats... hem passat estones molt agradables i que han captat molt l'atenció de la Txell.
     
La verema   De forma breu i divertida ens ha fet viure, com els pagessos, fan tot el procès fins extreure el vi. Amb personatges molt divertits i fàcils per fer volar la imaginació.
     
Brico Natura amb els més petits   L'objecte que hem creat i a la Txell, li ha agradat més és la caseta d'ocells. La tenim al jardí de l'àvia!!!
     
 M'agrada fer com els grans    De totes les coses que fan els grans, el que més li ha agradat a la Txell és fer de mestra
     
 La mama oca i la tempesta    Desprès de llegir aquest llibre, la Txell, creu que la pluja te coses positives, com per exemple: possar-se dins els bassals...
     
Piu-Piu   Aquest llibre ha estat molt útil, per poder explorar les fruites: colors, textura, gust i si ens agraden o no.
     
 El Tatano    El que més ens ha agradat és el conte de la Ferralla i també ens hem divertit fent les activitats de la granja.
     
 Veig - veig de les Tres Bessones    ens hem divertit molt buscant: els ratolinets, les bessonetes i totes les coses que el llibre ens ha proposat.
     
Pop - up, on és?   Molt útil i fàcil de llegir per a nens de 5 anys. 
     
LILI   Les coses que no són normals, no tenen perquè ser dolentes o negatives... moltes vegades poden ser positives o fins i tot millors...
     

 

  

Penja el llibres que vagis llegint i fes els comentaris. Els candaus s'obriran i millorarà el teu avatar fins aconseguir salvar el món!!!