logo Ajuntament de Reus

JL-Martins

 

                                                 
                       

 

   Títols            Comentaris                                     
  FREDERICK       En totes les comunitats tothom té una feina important. Aquest és el cas del Frederick. M'ha agradat molt 
     
 L'illa de Truman    La història ens diu que no importa el físic ni l'aspecte si no el que compta és com és un per dins
     
La biblioteca secreta   La història està basada en el Faherenheit 451, que va de que la lectura és un delicte i que les novel·les clàssiques com Peter Pan poden ser ofesives quan és al revés, són educatives.
     
 El cuento del cafecito    Un noi ajuda al seu pare a conrear elcamp però un dia ha de marxar i coneix un guarda que li diu que treballi de mestre. Llavors li diu que plantar llavors als forats és el mateix que donar llibres als nens. Es fa mestre i va de vacances a una terra on es corea el cafè. S'enamora d'aquella terra i es queda conreant el cafè i fent de mestre
     
QUE EN FAS D'UN REPTE?    Un dia un nen veu una cosa brillant molt petita i sap que és un repte, Llavors l'intenta agafar però no pot. Un altre dia li apareix un altre i quan l'intenta atrapar es cau i li fa molta vergonya de que li torni a passar el mateix si intenta agafar un altre. I fa com si no l'importessin els reptes. Un dia ja no arriben més reptes al seu poble i ell esta almoinat. Un dia veu un repte gegant, enlaira la ma i s'hi puja. La idea és que hem de ser atrevits i fer les coses que ens fan por perquè si no ens podriem perdre coses interessants.
     
     

 

Penja el llibres que vagis llegint i fes els comentaris. Els candaus s'obriran i millorarà el teu avatar fins aconseguir salvar el món!!!