logo Ajuntament de Reus

JL-DONKEY-KONG

 

                                                 
candado_cerrado   candado_cerrado   candado_cerrado   pnginterrogante   candado_cerrado   candado_cerrado   candado_cerrado   pnginterrogante   candado_cerrado   candado_cerrado   candado_cerrado   pnginterrogante   corona

 

avatar_2020    Títols          Comentaris                                     
             
 bola de drac  comic numero 13. es molt divertit quan fan la batalla.
   
Enigmes desafia la teva ment  aquest llibre magrada molt per que es de pensar.
   
 Arale del doctor slump  comic numero 1. per els invents del slump.
   
Geronimo stiltons: el regne de la fantasia   es molt divertit perque el geronimo ha de salvar a la filla de la flor diana la prinsesa del regne de les fantesies. i el mestre salamandria va ensenyar al geronimo a entrenarse, el geronimo va aconseguir el cinturo blau,el mestre salamandria tambe li va donar una armadura i tambe una espasa que brillava molt. Van anar volant amb l'elidrac ,un drac amb una cavina,quan ja estava en el castell va trovar molts animals unicorns i moltes mes coses, com uns mags que el van acompanyar, amb una persona -granota van anar van salvar a la filla de la prinsesa i la flor diana el va donar les gracies.
   
 La Guia dels dinosaures del Nyac-Nyac  M'agrada perque el Nyac-nyac es un monstre que s'ho menja tot. En aquest llibre descobrim diferents dinosaures. Es molt divertit perque en aquest llibre has de buscar al nyac-nyac. 
   
un sopar de por un sopar de por es molt divertit perque fan uns menjars molt divetits i cada menjar representa un llibre.
   
   
   

 

  

Penja el llibres que vagis llegint i fes els comentaris. Els candaus s'obriran i millorarà el teu avatar fins aconseguir salvar el món!!!