logo Ajuntament de Reus

JL-BRUNINS

 

                                                 
                       
 

 

   Títols            Comentaris                                     
     
 FREDERICK         És la història d'un ratolí molt llest. I ajuda als seus amics      
     
 L'ÙLTIMA CUCA DE LLUM    Aquesta és la història d'una cuca de llum que vivia en una hort amb la seva família. I un dia la seva àvia li explica la llegenda de la seva llum: elles venen de les llàgrimes de Sant Llorenç
     
 QUAN EL GLAÇ ES FON    Aquesta és la història d'un ós que va pel damunt del gel i es comença a fondre. Ell cau a l'aigua i nede i neda seguint el sol, com li havia dir la mare. i al final veu que tota la ciutat d'ha enfonsat i troba a la mare.
     
 SIRENES    Un nen i una àvia van en metro i es troben unes sirenes, Llavors el nen decideix disfressar-se d'elles. Jo el que crec és que tothom pot ser una sirena sense importar si és nen o nena
     
 L'ÓS QUE ESTIMAVA ELS ARBRES    Hi havia un ós que era especial perquè li agradava abraçar a tots els éssers vius i al que li agradava més d'abraçar eren als arbres. Un dia va arribar un llenyataire que volia tallar un arbre més vell i més bonic del bosc. L' ós primer es va enfadar però després va fer-li una abraçada i l'home va marxar corrent. Jo el que he aprés d'aquest conte és que les coses s'arreglen parlant, amb abraçades i amb amor. no s'arreglen pegant, ni mossegant.
     
     
     
     

 

  

Penja el llibres que vagis llegint i fes els comentaris. Els candaus s'obriran i millorarà el teu avatar fins aconseguir salvar el món!!!