Biblioteques Municipals de Reus

Alta veu

Alta veu és un programa d’activitats que t’apropa els llibres i la lectura a qualsevol lloc amb mobilitat sostenible i també a través de nous canals d’audiofusió. Està impulsat per les Biblioteques Municipals de Reus i dona continuïtat al projecte Biblioteca sobre rodes que traslladava els serveis bibliotecaris a diversos espais de la ciutat.

Les accions d’Alta veu han començat a les escoles de primàriai s’allargaran durant els mesos de gener i febrer dins del programa «Fem consciència». Aquestes activitats les dinamitza Còdol Educació, i s’acompanyen d’un lot de llibres de les biblioteques que durant un mes restaran a les escoles perquè els nens i les nenes participants els puguin llegir. L’activitat i els llibres estan relacionades amb Objectius de Desenvolupament Sostenible (ONU). Les escoles que Alta veu està visitant són: Prat de la Riba, Marià Fortuny, Eduard Toda, Misericòrdia, Prim i Sant Bernat Calbó.

 

Durant el mes de març Alta veu té previst fer un parell d’accions en motiu del dia de la Dona a dos instituts de secundària.

Si voleu rebre més informació sobre Alta veu o fer-nos alguna proposta d’activitat, contacteu amb les biblioteques: info.biblioteques@reus.cat