logo Ajuntament de Reus

Inaugurat el Joc de lectura de l'estiu 2018

Divendres, 15/06/2018 - Biblioteca Central Xavier Amorós

JOC DE LECTURA DE L'ESTIU 2018 

Imagineu-vos que arribeu a un poble on s'hi trobem tot tipus de cases. N'hi ha d'altes, baixes, grans, petites... És un gran aparador. Igual que elsllibresque podem trobar a les biblioteques. N'hi ha de moltes mides, tipus i gèneres. Si mirem bé els trobarem ordenats en els 8 grans temes en que es classifica la literatura: Amor, Por, Humor, Aventures, Fantasia, Ciència-ficció, Realistes, amb Història. És l'Aparador de les Meravelles. Imagineu-vos que, d’aquesta manera, a qualsevol lector que en triï algun li serà fàcil i plaent endinsar-se en cada gènere, i tindrà l’ajut dels millors companys de viatge.

En aquest poble arriba el gran dia que tots esperen al llarg de l'any: La Festa Major. Per poder participar en el joc de Lectura de l'estiu 2018 els nens ens haureu d'ajudar a través de la lectura a engalanar-lo.

Per començar ens registrarem al cens de persones fantàstiques del poble de les Meravelles. Caldrà fer un dibuix del personatge més meravellós dels nostres contes i posar el nom i cognoms. 

Després ja podem començar a participar al Joc de Lectura de l'Estiu. Per cada llibre que llegiu podreu penjar una banderola i fer que aquest indret segui el més fantàstic i enriquidor del món. 

Al final de les vacances pels vols de la Festa de Misericòrdia hi haurà un sorteig de premis entre tots els nens que hi hagin participat.

Altres imatges: